Vad är minneslistan?

När du är inloggad kan du kan spara filmer i en minneslista. Klicka på ”Lägg till i minneslista” på respektive films sida. Under rubriken ”Minneslista” i menyraden hittar du de filmer du markerat. Att spara filmer i minneslistan kan vara praktiskt när ni diskuterar vilka filmer ni ska välja vid styrelse-/filmvalsmöte. Din minneslista blir sedan en del av Filmstudions gemensamma lista; för att förenkla gemensamma filmvalsdiskussioner.

Kan andra se min minneslista?

Ja, din minneslista blir en del av din Filmstudios gemensamma minneslista.