Filmstudion bestämmer vilka som ska ha ett inlogg till studions webbsida men endast SFF kan skapa dessa användare.

Inloggningen sker sedan med samma epost och lösenord som till Filmlistan. Alla administratörer
av webbsidan måste alltså först vara användare av Filmlistan. Även det administreras av SFF. Har ni glömt lösenordet till filmlistan eller er studiosida så kan ni läsa hur ni återställer lösenord på Logga in.

För att logga in för att administrera webbsidan går ni till er webbsida och skriver sedan /admin. Dvs enligt mallen "filmstudionamn.filmstudio.se/admin" eller om t ex Mora ska logga in gå till mora.filmstudio.se/admin.