Här kan du läsa mer om hur du loggar in och använder SFF:s digitala filmstudio, vår VOD, Filmstudio:Play.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Registrera dig först

För att kunna använda Filmstudio:Play, köpa access och se film måste du vara registrerad. Det kan du bli på två sätt.

1) Din filmstudio har anmält dig att få access som kompensation för inställda filmer då du var medlem under våren 2020. Om detta är fallet så ska du redan vara registrerad och ha fått inloggningsinformation från SFF. Om du inte har fått den informationen titta gärna i din skräppost först. Kommer du inte ihåg ditt lösenord kan du alltid skapa ett nytt genom att fylla i din angivna e-post. Ditt medlemskap kommer ge dig tillgång till ett antal filmer. Om du vill se alla filmer behöver du sedan köpa en prenumeration.

2) Du registrerar dig själv genom att välj registrera, fyll i informationen och skicka in. När du är registrerad kan du köpa ditt medlemskap (som ger dig tillgång till filmerna).

Se film

Ni klickar på den film ni vill se och sedan hittar ni ytterligare information om filmen och kan starta filmen.

Hur många filmer blir tillgängliga?

Alla kommer få tillgång till 5-10 filmer, ni kan få flera beroende på hur länge ni prenumererar. Varje torsdag kommer SFF lägga till en ny film.

Denna guide kommer byggas på allt eftersom.