Filmstudion beställer medlemskort och rapporterar sålda medlemskort i Filmlistan under "Studio:Studionamn" och fliken "Medlemskort".


Beställning

SFF meddelar när det går att beställa kommande terminskort. Medlemskorten beställs sedan av filmstudion.

Filmstudion fyller i hur många medlemskort de vill ha och klickar på Skicka. OBS! Inget fält får vara tomt, så skriv 0 (noll) i de fält ni önskar lämna tomma.


Medlemskorten skickas till den person som är registrerad som kassör under "Kontaktregister". (Om någon annan ska ta emot medlemskorten mejla namn och adress till medlemskort@filmstudio.se)


Om Serier - vad betyder de olika fälten?


SFF erbjuder olika serier av medlemskort för de filmstudior som säljer medlemskap till flera olika visningstillfällen, eller de orter som har mer än en filmstudio. Färgen på dessa medlemskort skiljer sig åt, serie 1 har annan färg än serie 2 och så vidare. För de allra flesta är endast Serie 1 aktuellt.


3-filmskort är ett medlemsskap som ger inträde till tre filmer. De kan användas mot slutet av terminen eller mot specifika målgrupper (t ex ungdomar) eller filmteman.


Omärkta medlemskort - Dessa medlemskort är till för specialevenemang, till exempel om filmstudion ska anordna en filmhelg eller filmfestival. De är alltid vita.


Skriv namn, antal och pris - viktigt för de som säljer medlemskort digitalt via SFF

Ni kan ändra namnet för Serierna, tex skriva Serie 1 - Lördag 15.00 och Serie 2 - Lördag 18.00. För att göra det tydligt vad som gäller.

Skriv det antal ni kan eller vill sälja.

Och skriv pris för medlemskorten.


Ändringar - endast av SFF


Efter att beställningen är inskickad kan inte filmstudion själv ändra antalet. Eventuella tilläggsbeställningar eller förändringar måste göras via SFF. Det finns en länk för det via Filmlistan under fliken Medlemskort. (Ovan beställningsformuläret).Instruktionsfilm