Nyhetssida

Ändrad den Fri, 15 Sep 2023 vid 08:02 PM

Denna sida används inte för att skapa nyhetsinlägg. Det görs under Inlägg - Nyheter.

I vänstermenyn på admin-sidan under Webbplatsinställningar hittar ni rubriken Nyhetssida. Under den fliken skriver ni den rubrik och den presentationstext som ni vill ska synas överst på hemsidan under fliken Information. För Demo Filmstudio är det alltså den översta informationen som syns på den här sidan https://demo.filmstudio.se/information som ni kan ändra här.

Det är INTE här som ni ska skriva aktualiteter utan här ska ni endast skriva den översta presentationstexten. Presentationstexten förklarar vad sidan handlar om. En allmänt hållen presentationstext behöver aldrig, eller sällan, uppdateras. De nyheter och den information ni löpande vill uppdatera era medlemmar om ska ni istället skriva under Nyheter som ni hittar i vänstermenyn på admin-sidan, längst upp under Innehåll.  Läs mer via Redigera Nyheter/Information.

Förslag på text i de olika fälten:
Rubrik: Information

Introduktion: Här presenterar filmstudion löpande nyheter och information.

Glöm inte att trycka Uppdatera längst upp till höger för att era ändringar ska sparas.

Länk tillbaka till: Översikt Studiowebb - om Admin-gränssnittet