Under bokningar ligger alla filmer som ni bokat genom Filmlistan. De senaste filmerna ligger överst.

Här kan ni fylla i visningstid, tyvärr endast ett klockslag per film.

Dessutom kan ni skriva egen information vid varje film. Om ni till exempel vill skriva en egen motivering till varför filmstudion har valt att visa en viss film eller för att säga att det blir regissörsbesök eller fika till just den filmen. Här går det också att länka till ett inlägg ni gjort under Information för att öka synligheten.

För er som vill registrera era betygsomröstningar för varje film så är det också en möjlighet med detta informationsfält.

Inställd film

Om ni av någon anledning behöver ställa in en visning och vill annonsera det tydlig på webbsidan kan ni göra det via Bokningar på studiosidan.

I admin-menyn, klicka på ”Bokningar” andra raden högst upp i vänstermenyn. Välj bokningen som ska ställas in och klicka på redigera. Scrolla ner och kryssa i ”Ställ in bokningen”. När ni klickar i rutan så dyker det upp ett fält där ni kan skriva in informationstext i textrutan under ”Anledning till att bokningen ställs in”.

OBS! Glöm ej att trycka på UPPDATERA för att spara. Kontakta helst SFF också och meddela att filmen ställts in.

Instruktionsfilm