Redigera Bokningar - filminfo på studions webb

Ändrad den Tue, 28 Mar 2023 vid 07:12 PM

I vänstermenyn på admin-sidan under Bokningar hittar ni alla filmer som ni bokat genom Filmlistan. De senaste filmerna ligger överst.

För att redigera information om en film som ni ska visa, så klickar ni på "Redigera" vid aktuell film.

På redigeringssidan kan ni fylla i filmens visningstid. Tyvärr kan ni endast fylla i ett klockslag per film.

Här finns också ett fält där ni kan skriva egen information vid varje film. Kanske vill ni skriva en egen motivering till varför er filmstudio har valt att visa en viss film eller för att säga att det blir regissörsbesök eller fika till just den filmen. Vissa kanske vill använda informationsfältet till att redovisa vilket betyg filmen fick i filmstudions omröstning. Här går det också att länka till ett inlägg ni gjort under fliken Information, för att öka synligheten.

För att spara den information ni fyllt i så klickar ni på Uppdatera längst upp till höger i arbetsfältet.

Inställd film

Om ni av någon anledning behöver ställa in en visning och vill annonsera det tydlig på webbsidan kan ni göra det i samma arbetsfält.

Klicka på "Bokningar" i vänstermenyn på admin-sidan, välj den bokning som ska ställas in och klicka på redigera. Scrolla ner och kryssa i ”Ställ in bokningen”. När ni klickar i rutan så dyker det upp ett fält där ni kan skriva in informationstext i textrutan under ”Anledning till att bokningen ställs in”. Kontakta gärna SFF och meddela att filmen ställts in.

OBS! Glöm inte att trycka på Uppdatera för att spara.

Instruktionsfilm

Länk tillbaka till: Redigera och administrera studiowebbsidan.