Medlemssida

Ändrad den Fri, 15 Sep 2023 vid 08:06 PM

Medlemssidan i studiowebbsidans adminstration används för redigera informationen som finns under menyfliken Medlem

För Demo Filmstudio är det alltså informationen på den här sidan: https://demo.filmstudio.se/medlem som ni kan ändra här. Här kan ni till exempel skriva hur det går till att köpa medlemskort, vad det kostar och annan information som har med medlemskapet att göra.

Rubrik: här skriver ni sidans rubrik.

Förslag på rubrik: "Medlemskap i Filmstudion" eller "Bli medlem".

Introduktion: Det här är en förklarande ingress. Skriv helst information som inte behöver förändras. Denna text kan inte formatteras så gör den kort.

Förslag på text: Du måste var medlem i filmstudion för att kunna se filmerna vi visar. Vi säljer inga enskilda biljetter. Vi visar film på torsdagar och lördagar. Du väljer vilken filmserie du vill köpa medlemskort till.

Text: Här skrivs själva innehållet som innehåller information om hur medlemmar kan köpa medlemskort.

Exempel:  Medlemskort för kommande termin börjar säljas den [datum]. De går att köpa digitalt via följande länk eller kontant på biblioteket. Eventuellt osålda medlemskort kan köpas i samband med visningarna. Visningarna bygger på medlemskap. Medlemskortet är personligt.

Bild: här kan laddas upp en bild, kanske en karta eller bild på försäljning eller "säljande" bild från en trevlig medlemsaktivitet.

Tryck på Uppdatera längst upp till höger för att spara dina ändringar.

Länk tillbaka till: Översikt Studiowebb - om Admin-gränssnittet