För att kunna logga in i Filmlistan behöver ni första ha registrerats som användare. Vem som ska vara användare anmäls av SFF:s medlemsorganisationer, era lokala filmstudio. Kontakta er lokala filmstudiostyrelse om du tycker att du ska vara registrerad och be dem att anmäla till SFF:s kansli att du ska vara registrerade användare.

För att sedan få ett lösenord klickar ni på ”Logga in” och ”Glömt lösenord?” samt fyller i er e-post på sidan ”Återställa lösenord”. Klicka på ”Skicka återställningslänk”.

Via angiven e-post får ni då en länk där ni kan skapa ert eget lösenord.

Anges "Ingen användare med den e-postadressen"?

Om ni försöker logga in och får upp en grön skylt med beskedet ”Det finns ingen användare med den e-postadressen”? Kontrollera först att ni använt rätt e-post, kanske är ni registrerade med en annan e-post-adress? Annars betyder det att ni inte finns registrerade som användare. Kontakta i så fall SFF:s kansli, så ordnar vi en registrering.

Återställningslänk skickats?

Om ni får en grön skylt som säger att återställningslänk har skickats men ni hittar ingen e-post med den informationen? Vänta några minuter och kontrollera spam-korgen eller kampanj/nyhetsbrevs-korgen i din mailbox. Tyvärr kan inte SFF:s kansli återställa lösenordet åt er.