Att köpa medlemskort via SFF:s portal

Ändrad den Fri, 15 Sep 2023 vid 08:52 PM

Det finns särskild information som förklarar köpflödet för medlemmen som ska köpa ett medlemskort digitalt. Det är en länk som kan användas som guide till medlemmarna och som även visar studiorepresentanterna hur det fungerar. Länken är: medlemsguide.filmstudio.se


Ni hittar informationen här: Medlemsguide


Vanliga frågor

Några saker som kan vara bra att tänka på för er som representerar en filmstudio som ska sälja medlemskort digitalt är detta:


  • De köp som misslyckas handlar oftast om att betalkorten inte godkänts, oftast på grund av att korten inte är registrerade för internetköp.

  • Eftersom vi säljer medlemskort och inte biljetter så måste vi registrera varje köp på enskilda individer och någon unik information. Det är därför det inte går att köpa flera medlemskort på en gång och det krävs e-post eller mobilnummer för att registrera sig.

  • Även om ni säljer medlemskort utanför systemet, t ex via bankgiro eller kontant, så kan ni registrera köpen vi länken Sälj medlemskort som syns när ni loggar in på Studiowebbsidan. Det är tydligt att dessa köp inte gjorts via betalmodulen.



Tillbaka till information SFF Medlemskort.

Var artikeln till hjälp?

Toppen!

Tack för din feedback

Vi beklagar att det inte var till hjälp

Tack för din feedback

Berätta för oss hur vi kan förbättra den här artikeln!

Välj minst en av orsakerna

Feddback skickat

Vi uppskattar din feedback och uppdaterar artikeln vid behov