Sälj medlemskort

Ändrad den Fri, 19 Aug 2022 vid 01:30 PM

Denna sida handlar om filmstudion s k "manuella köplänk", ett sätt för filmstudion att snabbt och enkelt genomföra köp av medlemskort.

Länken hittas i vänsterspalten i studio-admin genom att logga in på studiowebbsadministrationen som hittas via modellen: filmstudionamn.filmstudio.se/admin.

Denna försäljningslänk är designad för att göra det enkelt för filmstudior att snabbt registrera flera köp eller att bistå medlemmar som inte lyckats genomföra köp på egen hand.

Registrera flera köp

Denna funktion fungerar bra om filmstudion vill registrera flera köp på en gång, t ex vid en filmvisning eller kontant försäljning över disk. Det är extra smidigt om medlemmarna redan finns registrerade i medlemslistan.

Filmstudion klickar då på länken, ser till att välja försäljning för rätt termin och skriver sedan in namnen på alla medlemmar som har köpt, eller ska köpa, medlemskort:

Sedan går ni vidare till "Välj terminskort". Där kan ni då välja medlemskort åt alla medlemmar, ett val måste göras oavsett om det bara finns ett val. Då aktiveras länken Betala i nedre delen av sidan.

Ni har sedan ett val att låta köpet registreras som kontant, d v s att medlemmarna har betalat filmstudion via kontanter, bankgiro eller annat. Eller att betala köpet via SFF:s betalmodul. Om man har valt att göra ett köp med flera medlemmar på en gång så gäller betalningsalet alla.