Utskick medlemmar

Ändrad den Mon, 08 May 2023 vid 10:43 AM

För all info om SFF:s medlemkort gå till: Medlemskort via SFF.

För all info om administration av Studiowebbsidan gå till: Administrera webbsida

Via menyrubriken Utskick medlemmar kan du göra e-postutskick till dina medlemmar som finns i medlemslistan (som du hittar under Medlemmar). Du kan välja att skicka till Alla medlemmar, Aktiva medllemmar (de som köpt medlemskort till aktuell termin) och Ej aktiva medlemmar.

Här nedan kan du se en instruktion

Tillbaka till Guiden av alla funktioner på Studiowebbsidan.